söndag 7 april 2013

Bt nyheterna 7 april 2013

Godmorgon. Tillbaka till jobbet igen. Gårdagen var fantastik och jättemysig trots att jag hade enorm träningsvärk efteråt. Var ju och träffa mina barn. Men nu ska i inte babbla om dom utan bt nyheter. :) Som idag ska ta upp en hel del grattis bland annat det här:
* Gårdagens bästa
* Fem år på biltjuv
* Grattis till faser
* Ang serverbyte
* Och lite pålysningar till nya bt lirare ang biltjuv.se gruppen på facebook.
=====================================================================

 Serverbyte !

I helgen byttes biltjuv till en ny server. Inte lättaste men det börjar ju komma igång igen nu för nästan alla igen. Men inget bt utan klagande. På facebookgruppens biltjuv.se var klagande full gång. Men jag måste verkligen berömma att ni alla var jätteduktiga och hade enormt tålamod. Nu kör vi biltjuv för hela slanten och hoppas på att fler reggar sig dit. Vi ska bli störst igen. Som en spelare skrev i forumet att vi skulle aprida biltjuv om värsta viruset på internet. Att länka på fb, youtubeklipp, bloggar och alla sorters stora sociala nätverk. Nu kanske han/hon inte menade sånt där virus som förstör era datorer eller något, men virus är att vi skulle bli störst igen. På youtube kan man göra som andra spel gjort tex att göra ett klipp som visar vad som är nytt på biltjuv, bloggar kan man skriva lite också om vad som är nytt, vad som är bra, lite roliga bilder, historiar och diverse saker. berätta för andra om spelet. Minns jag gick och babbla biltjuv o dagarna enda, sov inget bara spela och satt som förhäxad i spelet. Minnen som flödar när jag, och några till skulle om dåvarande gänget vulture med bönderna. Det var att leva in i spelet man var ett med gänget. Om jag skulle själv uttrycka biltjuv är man lär sig saker, man träffar nya människor, hjälper varandra, stöttar och finns där. Om det är någon som mår dåligt kan man prata med spelaren i pm och stötta upp spelaren. Vi är som en enda stor familj. så Ja vi får verkligen hoppas på att fler söker sig till biltjuv och att vi blir störst igen :)
=========================================================================

 Grattis till nya höjder.

Eller ska vi säga ny fas, ny nivå. Hur som hälst stort grattis till:





 
Mithrandir som har kommit till fas2 i natt och till SwElite som har kommit till fas3 inatt. Mithrandir som också är veckans profil. Vi ska se om vi kan få en kort intervju med honom senare idag. Så ännu en grattis till er båda. 
======================================================================
Fem år på bt !
Vi har även lyckas hitta en lirare som idag har varit på bty i hela fem år.
Vi på bt nyheterna säger grattis till dig Volvoraggarn :)
=========================================================================

Pålysningar. 

Ang facebook gruppen biltjuv.se så har sen en tid tillbaka slutat med att spelare ska få skriva om att de säljer, köper olja, banners osv. Och att denna grupp Köp o sälj (BT) finns för det numera. Ni kan även hojjta till ifall ni vill ha det hos med. Men det är utanför bt nyheternas sida. Men att det har samma stuk som den inne på facebook. Tanken med att vi har den här är för de som inte har facebook ska få en möjlighet att se även här om det är någon som säljer eller köper olja. Sidan för den är: Köp & Sälj !!
=======================================================================

Gårdagens bästa !

                                                                        Grattis till er !!
                                                                 Grattis till er !!
                                                                   Grattis till er !!
=======================================================================
Det var dagens nyheter på återseende gott folk. // Redaktionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar