torsdag 5 september 2013

Bt nyheterna 5 sep 2013

Goder förmiddag hoppas allt är bra. Här skiner solen och jag vet inte hur många grader det är för det vågar jag inte kolla men här har vi dagens nyheter.
********************************************************************************
* Årets gängledare 2013
* Effektivaste gängmedlemmen.
* Veckans gäng
* Veckans spelare
* Pm radio
*********************************************************************************
Årets gängledare 2013
Det kommer in lite förslag om vem som ska få titeln Årets gängledare 2013. Lite om själva röstningen går till är att vi har ju även lagt upp om det i Biltjuv.se gruppen på facebook. Så med andra ord. Så ser röstnignen ut på ett ungefär så här.
* Får tex. en spelare som röstar två gånger på på två olika gängledare så fördelas den rösten till en röst.
Tex::
A + 2
B +2
= C + 1 Så att A och B får bara en röst.
* Röstar man även inne på spelet och även inne i bt gruppen räknas den en röst.
********************************************************************************
Effektivaste gängmedlemmen.
Har ni sett in våra unika länkar på statestik? Ni vet de där med Vem är bäst, rikast eller dominerar? 
Det är ju inte bara de vem är bäst rikast eller dominerar som de har utan även de som är mest effektivaste gängmedlemmen, vilka gäng som är bäst på att råna, mest med exp, sämst och bäst i rejs, sämst och bäst i rån. och mycket mer.
Men hur blir man en effektiv gängmedlem. Ja frågar du mig skulle jag svara med att först hitta ett gäng där du trivs i och som du kan ha djupt förtroende för gängledaren och kan lita på att man inte riskeras bli kickad för man tex blir bort en eller flera dagar. Och att man kanske bör tala om för gängets ledare orsaken så att den kan förmedla vidare till de övriga i gänget. Att kämpa för det gäng man är med..Sätta upp delmål vilka steg man ska tex att först sikta att komma in på listan för effektivaste medlemmen..Hur gör man det nu rå.
Jo om man går med i ett gäng tex: Sherwoodskogen_Elite. Så blir man en medlem. I medlemslistan finns det hur många "Bil t. gäng:" kollar man då längst ner på listan för de effektivaste medlemmen på 25:e plats som just nu är Mithrandir. Han har Totalt Stulna bilar till gänget: 577 630 st. och i snitt har han 3543 st. Därefter när man kommit in och tex puttat bort den 25:e medlemmen från listan kan man börja höjja ribban det vill säga sätta upp delmål vilka man vill gå om i listan. Ta inte ut de som har mäst stulna för då är det rik att man tröttnar i förväg innan man ens börjat och man hoppar av gänget för att det är jobbigt. Så med andra ord varmt lycka till i spelet och i de gäng ni befinner er i eller som ni kommer att komma till. 
******************************************************************************
Veckans gäng
Ja  vi har ju denna vecka Sherwoodskogen_Elite som veckans gäng Sherwoodskogen som har haft en del historia bakom sig och haft många gäng inom just Sherwoods. I vår nya blogg Gängen om på biltjuv.se
Kan man läsa lite om gänget.Ni som hängt med oss kan tänkas säga det där har vi läst. Ja inte så konstigt det var ju vecka 11 och gängtema. Sen tog vi på bt nyheterna över och utsåg veckans gäng istället. 

Men vad mer kan man säga om denna veckas gäng. Ja de är en skara av förtrogna medlemmar som kämpar att få behålla ledande plats. Trotts att gänget DramTeam kämpar på att ta över platsen så har de starkt ledande plats med hela  12 127 levlar och ändå har gänget varit inaktivt i sommar. Men så har de ju en legend bakom gänget som ledare och som vi även har som veckans spelare. :) Gänget har även en hel del kandidater bland de effektivaste gängmedlemmen. Och det säger vi stort grattis till. Så vi på bt nyheterna önskar er all lycka och fortsatt spelande.

*********************************************************************************
Veckans spelare
Veckans spelare var det ja. Ja det är Softis1 det. En trevlig person. Och en av de mest förtroende gängledaren. Jag är ju en sån där person som knappt vågar lita på folk inne på bt men denna man har bevisat för mig att han är en verklig vän genom det här:

Du har lånat ut pengar till Softis1

Belopp som lånas ut: 86 000 000 000 kr.
Belopp att betala tillbaka: 172 000 000 000 kr.

Detta lån har betalats i tid!
Softis1 har betalat tillbaka: 172 000 000 000 kr.
Kvar att betala: 0 kr.
För det jag menar är att oavsätt om man har svårt att lita på en del så visar man även ett äkta jag bakom skärmen. Så i mina ögon säger jag bara grattis till denna veckas spelare och all fortsatt lycka till i spelet. 
*******************************************************************************
Pm radio
Brukar inte köra med reklam här på bt nyheterna men eftersom vi har tre spelare som kör webbradio så tänkte vi ja så tänkte vi pressenterar dem för er vilka de tomtar är som sänder radio.
Vilka är de där två nu rå? Ja längst upp har vi Patrik "patrikhbg "
radions Webbmaster så har man frågor så kan man höra av sig till honom. 
Längst ner har vi Kristian "Disconnect"  och han har samarbetat med Patrik sen 2009.
Spam kommentarer:
2013-09-03  NightDiscoBaby säger: Klart jag hänger med Disconnect..Vill INTE missa dina sändningar...Älskar dig.
2013-09-03 killer_Dead säger: jag sitter och lyssnar på din sändning disconnect :) jag älskar dig också disconnect alla älskar dig
*
Så har vi även en man till som sänder radio som också spelar bt han heter William "Trance4EVER" Så vill du in och lyssna på deras sändningar så är det den här sidan ni ska söka till: http://www.pmradio.se/
De har även en gillarsida på facebook: https://www.facebook.com/Pmradio.se?fref=ts
********************************************************************************
med dessa rader tackar vi för oss och på återseende i  morgon.
*********************************************************************************

Gästbok/Forum 

Skriv en rad och kommentera:
Notera under med ert bt eller lv användarnamn.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar