onsdag 28 augusti 2013

Bt nyheterna 28 aug 2013

God för middag alla biltjuvar som spelar biltjuv.se Hoppas allt är bara bra med er. Idag ska vi bjuda på det här:
***************************************************************************
* Bt historia
* Grattis
* Lite om veckans gäng
* Lite om veckans spelare
* Händer nästa vecka.
*****************************************************************************

Bt historia

Vi börjar med lite historia och denna gång handlar det om lite om områden i Ryssland. Finns de i verkligenheten eller är det bara påhittat? Jaru bra fråga eller hur.
Så i sommar har man forskat runt lite och ni som levlar i Ryssland vet att vi har pizzeria där eller hur. På wikipedia.org kan man hitta det mesta och jag tog mig tid att kolla lite och fann att historien om Pizza Hut började den 15 juni 1958 , då två elever från Wichita, Frank och Dan Carney fick idén att öppna en pizza stativ. Även om begreppet var relativt nytt för många amerikaner på tiden, var bröderna övertygade om potentialen i denna nya satsning och lånade 600  dollar till sin mamma att köpa begagnad utrustning. De hyrde en liten plats bara 25 platser till ett vägskäl i sin hemstad och började sälja deras kök varje helg. Pizza Hut namn (The Pizza Hut på franska) kommer från det faktum att de ville döpa sitt barn fallet innehåller ordet pizza, eftersom det fortfarande utrymme för tre bokstäver på deras undervisning och deras monter hade formen av en koja, bestämde de sig för att ringa Pizza Hut. Deras ansträngningar kröntes med födelsen av den första Pizza Hut, bakom vad som skulle bli en av de största pizza restaurangen i världen. 

Bilden som visas är från
En monter Pizza Hut Express i centrum av Moskva.
Källa:  wikipedia.org
*****************************************************************************

Grattis.

Denna grattis hälsning går till

Som också denna vecka är veckans spelare. Så stort grattis till dig Chriss3019 till fas4.
*******************************************************************************

Lite om veckans gäng.

Vecka 13 blogga jag om Tempel_Of_Lions och dess medlemmar. För mig betyder Tempel_Of_Lions väldigt mycket. Ett av de absolut tryggaste gäng jag varit med i sen jag börja spela bt tror jag. Gänget skapades först av Disconnect eftersom dagens gängledare inte hade börjat spela biltjuv ännu. När sen Disconnect la ner gänget skapa det sen av Zeratul. Zeratul som också är kartellledare för kartellen med samma namn inne på Losvegos.  När allt nollsätälldes var det bara 5 platser som kunde tas in först. Det var Zeratul, jag NightDiscobaby, Trance4EVER, Disconnect, patrikhbg. Som jobba oss upp till de fem första platserna på första sidan. Mer om gänget kan man läsa på: Biltjuvs Gängtema !! för vecka 13.
********************************************************************************

Lite om veckans spelare

Chriss3019 är en spelare som man kan säga är en av de ärligaste och trevligaste spelare jag har mött på bt sen efter jag kom tillbaka i spelet 2012. Han syns en del i chatt, Forum och spam. Och säljer olja till maxpriset eller lägre beroende på spelarenas inkomster. När det inte finns nån köpare använder han sig mycket om vår sida Bt nyheternas Köp & sälj !! på facebook. Chriss3019 är också gängledare för Skåneland ett gäng som ligger på plats fem i gänglistan. De har även en egen chatt för sitt gäng som alla som spelar bitljuv kan få vara med i. http://webchat.quakenet.org/?channels=Sk%E5neland&uio=d4
spelar man ma ninte Biltjuv.se så säg det när du reggar dig på deras chatt. Eller varför inte själv börja spela spelet. :).
*******************************************************************************

Händer nästa vecka.

Nästa vecka byts veckans profil ut till " veckans spelare". Vi har också denna vecka även börjat med att lägga upp veckans gäng och spelare på facebooks sida för bt nyheterna. Detta för att öka vår verksamhet och få fler att bli peppad att börja spela biltjuv.se och nå sina mål. Så vi jobbar för att förbättra oss.
======================================
Vi behöver tips om gäng och kandidater om veckans spelare. Hur man gör är att kontakta Vi som jobbar för bt nyheterna. Det vill säga NightDiscobaby, Disconnect och Mithrandir. Går också bra att maila oss till. natahlie.berglund@gmail.com.
Där kan man också sända bilder och sånt och skriva lite berättelser om händelser på bt. Så varmt välkommen.
******************************************************************************

Gästbok/Forum

Skriv en rad och kommentera:
Notera under med ert bt eller lv användarnamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar