onsdag 11 september 2013

Bt nyheterna 11 sep 2013

God middag. Ja det verkar som det kommer bli dessa tider på dygnet då bt nyheterna kommer ut. Försöker komma igång tidigare men det är svårt att ändra tider igen. Men här har vi alla fall lite nyheter.
******************************************************************************
 * Trycket på gäng
* Passande veckans spelare.
* Grattis
*******************************************************************************
* Trycket på gäng.
Det är rejält tryck på det här med att försöka behålla ett gäng. En del klarar tyvärr inte av trycket och lägger ner när de kommit ca halvvägs in på första sidan. Vet inte om de känner att det tar tid att driva gäng, få som går med i gäng. De som lyser mest är de gäng som skapar bra relation för sina gängledare och där de hellre går med. Själv är jag också gängledare till två gäng. Och jättesvårt att levla och få upp till 9 medlemmar som är min priviotet just nu. Vill heller inte kicka någon eftersom jag har starkt förtroende för många av mina medlemmar i gängen.

Och det är med trycket det är ju nått som jag har försökt peppa de som skapar gäng. Alla vill ju in på första sidan och tampas med de i topp. Men varför så brottom? Bt läggs ju inte ner i dag eller i morgon. Tid finns och man lärar ha tålamod. Precis som det gäller att själv skapa tålamod och spela och levla.
Så jag önskar er varmt välkommen till alla nya som gamla gängledare.
*********************************************************************************
* Passande veckans spelare.
Passande att ha få ta del av veckans gäng och veckans spelare och se deras utveckling.Som denna vecka är ju Lilen_05. Morse möttes man i chatten av att vår veckans spelare har maxat Sverige vilket är jätteroligt att få ta del av. Vi på bt nyheterna önskar honom all lycka och fortsatt spelande. Och hoppas att han nu kan nå de fortsatta målen han stävar efter.
 *********************************************************************************
 * Grattis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar