måndag 15 april 2013

Bt nyheterna 15 April 2013

Beklagar verkligen att bt nyheterna kom så sent igår och att det blev lite knas med bilderna. Vi försöker hitta nya ideer för att få till nyheterna så bra som möjligt. Jag var rejält trött igår och höll på svimma av flera gånger om framför datorn. Hur som hälst så kommer det dagens nyheter här:
=========================================================================
* Gängledare som vill ha in medlemmar i sina gäng.
* Gårdagens bästa
* Gårdagens nykomling
* Veckans profil
* Veckans gäng
* Gårdagens jackpott
* Att rejsa
========================================================================

Gängledare som vill ha in medlemmar i sina gäng.

Nya gäng skapas, gamla gäng kommer igen och dess gängledre. Idag finns det ca 82 gäng på bt. Varav en del är aktiva. Många gängledare söker hela tiden medlemmar. Några av dem är gänget Rallykallegänget. Men så finns det sådana gäng som värnar om de nyinkommna som gängen: Sherwood_Elite_Vs_2, Future_Evolution, Moncihhichi_Gänget, DreamTeam_V2. Det finns även de gäng som byter ut sina spelare hela tiden för att försöka behålla toppen. Men det gäng jag personligen vill se på topp är DreamTeam. Inte för att skryta men det är ett gäng som verkligen lyser om sig på bt. Sen finns det de gäng som jag verkligen saknar gängledarna till. Det är till gängen BigGuns, Psykopater19/legenden, OldLegends, Motörheadz och TeamRullator. Sen de gäng som bara finns där och som jag inte vet vilka deras gängledare är. 
  
Ni behövs på bt och kan ta hand om de nya och de gamla som kommer tillbaka igen.  
======================================================================

Gårdagens bästa:

Kommit in lite klagomål omkring det här med våra gårdagens bästa. Men samtidigt vill jag inte efterlika det som finns på bt för att få gårdagens bilder. Vi vill hela tiden utveckla oss och göra saken det bättre så här är dagens gårdags bästa:













*^**^*^*^*^**^*^^**^*^*^*^*^^*^**^*^*^*^**^*^^**^*^*^*^*^^*^**^*^*^*^**^*^^**

Nyhet på bt nyheterna: 

Gårdagens nykomling   Det är alltid kul att se en nykomling bland gårdagens bästa och för att visa att vi på bt nyheterna verkligen är mån om er på bt så kommer här en nykomling till gårdagens bästa:

 Vi vill också passa på att gratta alla era andra med som har varit nya på gårdagens bästa. Men samtidigt säga att vi jobbar hela tiden för att få till nya inspirationer och det är faktiskt ni bt lirare som får mig till att inspirera mig till utvecklingen utan er skulle jag inte klara det här. Och så våra duktiga medarbetare här på bt nyheterna.
======================================================================

Veckans profil:

Vi på bt nyheterna har kommit fram till att denna vecka har Farfar^ som veckans profil. Motiveringen säger allt om denna spelare. På Svenska onlinespel vecka 12 togs det upp en del av gänget. Och motiveringen till att vi valde Farfar^är att han mån om sina medlemmar och de får hela hans gäng att lysa. Och ja grattis FarFar^ till denna veckas profil :)
=======================================================================

Veckans gäng:

 
Ja ni ser vilka det är hehe. Inte för att vi ska skryta om gänget här på bt nyheterna menvarför vi valde att ha DreamTeam är motiveringen denna:
De har visat många sidor som verkligen värnar om sina medlemmear, deras insatser till att få aktiva trogna medlemmar. De gör enormt stora framsteg både när det gäller att fajtas om första platsen och ta över ledningen för de som ligger etta idag. De utnyttjar spam och får hela bt att le. Och vi på bt nyheterna tycker det är jätteroligt att det finns gäng som DreamTeam. Dessutom har de i flera gånger visat upp och blivit gårdagens jackpott för gänget genom att ha alla sina medlemmar online samtidigt. Så ett stort grattis DreamTeam.
=======================================================================

Att rejsa: 

Det verkligen syns och märks att det är en förändring på bt. Flera spelare som inte ens orka bry sig om när det fanns tasker att de som verkligen ville ha plus i rejs inte ens brydde sig om att ta sig upp och bli bäst i listor. Jag hade tur med det där genom att jag skaffa mig bil och motor efter att taskern förbjöds. Och det är ca 3 stycken som jag vet som tappas med att verkligen få upp sina förlorade minus till att bli plus. Det är Akremis, SwElite och Killer_dead. Och jag säger som jag alltid säger: KÄMPA, Ni fixar det och ni är jätteduktiga.
====================================================================


Gårdagens jackpott:

De gör det igen och vi på bt nyheterna säger stort grattis  till er alla i gänget. 
======================================================================
Det var dagens nyheter. Vill du se nått nytt, eller skriva av dig om spelare, gäng, din historia om bt, och vad som hänt de åren på chatten, spam och sånt. Våga skriv en artikel till oss och maila till natahlie.berglund@gmail.com för publicering. Ni kan också skriva i vår Gästbok/Forum också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar