måndag 29 april 2013

Bt nyheterna 29 april 2013

Grått och kallt det är här hos mig och Disconnect idag. Helst så man vill stanna kvar i sängen. Men då blir det ju inga bt nyheter som idag består av:
========================================================================
* Veckans profil
* Veckans gäng
* Gårdagens bästa
* Reklam
*********************************************************************************

Veckans profil


Denna vecka går veckans profil till en spelare som reggade sog den  22 mars 2013. Han är i level 695 och medlem i gänget: DreamTeam_V2. Motivering till denna kille är att han kom in sig snappt i spelet och klev snappt in i ett gäng. Han är social i chatten och pratar väldigt mycket med andra spelare där inne. Hans namn är:  Downtown24   








*******************************************************************************

Veckans gäng

Veckans gäng kommer från en tipsare. Motiveringen till denna veckas gäng är att de har funnits före inne Jockesoft nollställde gängfunktion. Gängets tidigare level historia började 19 september 2010 då de blev level 500. Den 5 december 2012 hade gänget nått level 11 500.
Efter att Jocksoft ändrade om kom gänget med rasande fart upp på toppen. Deras första 50 levlar togs den 22 januari 2013 och har idag på level 2 251och en 5:e plats i gänglistan.
Gänget är: GrandTheftAuto
********************************************************************************

Gårdagens bästa





 ********************************************************************************

Reklam: 

Vill di vara med i Bts fotoalbum
Skriv till natahlie.berglund@gmail.com eller inne på bt till NightDiscoBaby. Mailar ddu kan du bigoga den bild du ska ha. Men tar du via pm så finns det info på fotoalbumets bloggsida hur man ska göra. Där står det lite även vad som krävs för att få en bild upplagd. Sidan har även ett bt galleri som man också får lägga in gamla bt minnen in. Och de har även de tidgare veckans profiler och gäng. Så varmt välkommen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar