måndag 22 april 2013

Bt nyheterna 22 April 2013

God morgon bt lirare. Solen skiner och det är varmt ute. Hoppas att ni har det skönt i vårvärmen så som jag har. För här är dagens nyheter.
******************************************************************************
* Välkommen tillbaka
* Veckans profil
* Gårdagens bästa
* Veckans gäng
* Biltjuvs gängteama
* Reklam
********************************************************************************

Välkommen tillbaka !

Det är till nett som vi hälsar tillbaka till spelet och hoppas du kommer att trivas där inne. Nett har varit medlem sen 11 december 2010 och kom som sagt tillbaka igår och tog sig in på bästa raggade sponsorer. Hon gick med i Sherwoodskogen_Elite. Men idag är hon med på som uppsnappare på två ställen nämlingen:
 
Så vi säger grattis till dig och hoppas att du en dag kommer att sätta den helt. Vem vet det kan bli i kväll. :)
**********************************************************************************

Veckans profil !

Det har kommit in tips om denna spelare och vi på redaktionen har valt att ha honom som veckans profil denna vecka. Det är en spelare som varit mycket aktiv i sitt gäng och som gårdagens bästa. Han är med i gänget Sherwoodskogen_Eliteoch varit med på bt sen 28 januari 2013. Anledningen till att vi valde denna spelare är att han också hans aktivitet, hans  idéer i forumet och att han  helt enkelt är supertrevlig, när man lärt känna honom.
Så grattis PiinkY till veckans profil.
********************************************************************************

Gårdagens bästa !



Grattis till er från oss !!
******************************************************************************

Veckans gäng.

Veckans gäng har jag persoligen valt med omsorg. Det har varit med sen 24 juni 2012. De har sen start haft taggade spelare som har varit som njuten i gänget. Sen den nya gängfunktionen kom var det fem stycken som fick gå med gänget och sen har det jobbats upp. De som var med från början när den nya gängfunktionen kom var jag, Disconnect, Trance4EVER, Patrikhbg och  gängledaren Zeratul. Gänget liggar på på level 2863 levels och en fjärde plats på första sidan på gäng. Gänget ligger även på en andra plats i Mest Exp med 50 487, Bästa i rån med 39 plus. De har varit högre men eftersom det blir svårare att råna så har de tappat ner sig väldigt mycket. De har också 4 stycken effektiva medlemmar på plats 3 har vi Manchester, plats 8 Disconnect, plats 17 Zeratul, Platsen 19 har vi Trance4EVER och så har vi patrikhbg på plats 20. Så får vi presentera gänget Tempel_Of_Lions.
Mer om gänget kan ni läsa på sidan: Biltjuvs gängtema för vecka 13.
*********************************************************************************

Reklam: 

Vad kostar 40 verktyg??, Vad kostar den och den lokalen i din fas?, vapen och skydd..Se priser och kanske ett litet sätt att börja spara till högre höjder. Välkommen in på Prislistan !
******************************************************************************
Det här var dagens nyheter. Nu ska jag gör a mig ordning och gå ut och njuta av vårsolen. Ha det gott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar