lördag 20 april 2013

BTNyheterna 20de april 2013

Godmorgon på er denna soliga Lördag! Hoppas ni alla har det bra i vårsolen.

Dagens BTNyheter kommer handla om det här.

**********************************

Förlåt

*********************************

IRC

********************************

Gårdagens Bästa, special

*******************************

Förlåt.


Vi fick in ett litet klagomål inatt/morse om att en spelare var missnöjd med att inte han fick en gratulation när han kom in i Fas3. Detta var en miss från vår sida som vi ber jättemycket om ursäkt för. Men jag lovar dig att du kommer uppmärkssammas när du kommer in i Fas4 istället. :)
Återigen, Förlåt! :(

*******************************

IRC

Som ni kanske vet så har ju undertecknad startat upp en IRCKanal, på Quakenet. Kanalen heter #Biltjuv.se så välkommen in! :)

#Biltjuv.se
******************************************************************************

Gårdagens bästa, special


Gårdagens bästa Biltjuv, blev veteranen Softis1 med 123 582 bilar. Bästa sponsorraggare, Goodson86 med 1 020 st.sponsorer, och bästa rånare, för 5de dagen i rad: Disconnect med 1074 rån. Stort grattis till er.
Varför jag valt att kalla det special,är för att det blev redovisat i text, och inte bilder då undertecknad är totalt inkompetent gällande det. NightDiscoBaby är ju och hjälper sin mamma att flytta, och snart ska jag också dit. Känner träningsvärken komma smygande redan...

Det var allt som jag hade att bjuda på idag. Tack ni trogna läsare för att ni finns, och fortsätt gärna påpeka missar vi gjort, det är bara så man utvecklar sig. Ingen är ju perfekt. :)

På återseende

Disconnect, admin, delgrundare samt reporter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar