lördag 18 maj 2013

Bt nyheterna 18 maj 2013

God förmiddag. maj går mot slutet och mycket värme strålar ut från solen. Vi på bt nyheterna kämpar på som vanligt. Och hoppas på fler ska söka till biltjuv.se Spelet där allt kan hända..När man mins anar det. Dagens nyheter är följande:
***********************************************************************************
* Håll huvudet högt
* Ingetvju med veckans gängledare
*  Gårdagens bästa
* Utmaningen
*********************************************************************************

Håll huvudet högt.

Ja det är något som jag fundrar på i många år både som själv medlem för andra gäng och som gängledare. Det här med att söka medlemmar, få komma in i gäng, regler och sånt är mångas stora utmaning. Att våga ansöka till ett gäng oh få chansen att stanna även om man blir inaktiv i en vecka eller längre tid..Växer oron om varför inte medlemmen kommer in. Ta hjälp av facebook. Känner man personens för och efternamn sen tidigare kolla om han/hon finns bland facebooks gruppens biltjuv.se. Kanske de har den du letar efter i sin vännerlista. Nått jag tog lärdom efter jag blev kickad från ett gäng var " kom som du är, vi är lika mycket värda". Och är det så det inte kommer nån medlem och ansöker ta hjälp av de medlemmar ni har i gänget och spamma lite i spam och i chatt. Tjata inte för då finns det risk att spelare lessnar och kommer inte alls. Så håll huvudet högt vem vet det kanske är din bästa vän som jojnar eller granne.
**********************************************************************************

Intevju med veckans gängledare DiscoNightBaby. 

Eller ja NightDiscoBaby jag är ju samma person hehe :)


Disconnect: Så, NightDiscoBaby, ditt gäng har ju blivit utsett till nästa veckas gäng. Hur känns det? :)
NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund: Du menar denna vecka med gänget chichi? Ja det var lite oväntat. Men eftersom Future var en av kanditarna förra veckan så var det härligt att även chichi gänget blev utsedd. Eftersom det är en del av future gänget de med.
 Disconnect: Blev lite nyfiken, hur kom du på ett så ovanligt namn som Moncihhichi_Gänget?
 NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund: En lång historia för att göra det enklare. Jag har sen barn gillat de där söta aporna och små penntroll du vet såna man sätter på pennan. Hade en liten disskution med dåvarande modertorn Pillerilla om vilket namn jag skulle ta. om jag minns rätt så tyckte hon att Moncihhihi_Penntrolls_Gänget skulle bli för långt så det var lite svårt att val vilket av de jag skulle ta. Men med lite hjälp av bilder från google belsöt jag mig för  Moncihhichi_Gänget. Pillerilla hjälpte mig med de förtsta ansökningar via spam.
 Disconnect: Det var ju snällt. :) Vad har du för mål med gänget förutom att levla? :)
 NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund: Mitt eller gängets mål är att fortsätta få behålla den plats vi har idag för gänget och att vi får ha future gänget platsen under oss. Kan ske lite förändringar för chichi och future med tanken på de gäng som ligger ovanför oss,  tror det är skåneland kommer att komma en plats ner och vi kniper 6 platsen igen. Skåneland kommer förmodligen komma på plats 8
Disconnect: Ni har ju verkligen trogna medlemmar, hur hittade ni de? :).
 NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund: Jaru bra fråga. Gäller att vara noga med vem man väljer. Det är inge lätt uppgift kan jag lova. De ska vara pålitliga, seriösa och man ska veta att de inte lämnar. Sen har jag enormt koll på vilka som är med i vilka gäng från början. Blir de kickad från nått gäng och vi har plats så får de en chans för vårt gäng. Sen att vi även söker medlemmar via facebook är en liten bonus för gänget. Många gamla medlemmar från gamla chichi har kommit och gått med sen vi starta upp.Vet man att man kan lite på sina medarbetare så är det lättare att behålla medlemmar :)
 Disconnect: Du verkar ju ha en bra vice i Mithrandir som jag känner sen tidigare också. :)
NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund:
Ja han är en klippa för gänget. Skulle inte klara en secund utan hans hjälp. Säger bara poff så åker gängstötarna upp varannan minut. Även om vi kanske bara snor 8 bilar till gänget så är det en positiv insatts.
Disconnect: Precis. :) Så, några sista uppmuntrande ord till de nya BTspelarna?
 NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund: Oj ja det skulle vara då att ni eller de gör ett enormt kanonjobb som kommer in. Att de som kommer ny våga ta kontakt med modertorer och andra lirare som varit med ett tag om de har frågor. Att ta fråga i spam eller i chatten om de behöver hjälp. Vill de in i gäng så finns det gäng som har platser. Det ser man på gängsidan hur många man kan ta in. Och om det finns plats ser man det om man går in på nått gäng och det står kanske 6 av 8 så kan gänget ta in två medlemmar. De ska inte behöva fråga gängledaren om de tar in dem utan bara ansöka. Blir de nekade är det bara ta nästa gäng. Kan kanske vara svårt för de gäng i topp att få in en medhjälpare pga de vill ha aktiva, men det löser sig alltid. Så all lycka till de nya och till de gamla medlemmar som kommer igen.
 Disconnect: Kloka ord. :) Då skulle jag vilja tacka dig jättemycket för denna intervju, och önska dig lycka till i spelet :)
 NightDiscoBaby - Moderator L2 Berglund: Tackar för det. Och får önska dig all lycka till för dig också i spelet. och passa på att säga grattis till 3 år på bt :)
 Disconnect: Man tackar! :)
******************************************************************************

Gårdagens bästa





******************************************************************************

Utsmaning

Nya medlemmar
ilovexzil 17 maj och Dorater 17 maj
Välkommen till biltjuv båda två :) Och all lycka i spelet. Har ni frågor så fråga på hoss spelare och moderatorer.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar