onsdag 22 maj 2013

Bt nyheterna 22 Maj 2013

Börjar komma igen nu värmen och man känner att man inte har orken.. Man märker också att folk blir mer och mer inaktiva på bt. Men alltid lika kul att folk hittar in och hittar oss. Och det är något som bt nyheterna uppskattar. Så här är dagens nyheter.
********************************************************************************
* Utmaningen
* Gårdagens bästa
* Intervju med veckans profil
* Reklam
*********************************************************************************

Utmaningen

I går var det 6 stycken som regga sig på bt. Varav tre av dom är dessa Totte, banan, Spears. Vi på bt nyheterna hälsar er alla varmt välkommen till biltjuv.se
***********************************************************************************

Gårdagens bästa




*******************************************************************************

Intervju med veckans profil. Disconnect.


NightDiscoBaby: Nej men tjena :) Kul att du är inne. såg att du blev vald till veckans profil. Hur känns det?
Disconnect: Tjena! Jodå, det är jättekul. :)
 NightDiscoBaby: Har du en aning om varför du blev utsedd?
Disconnect: Nej faktiskt inte.
NightDiscoBaby: Motiveringen var att du är en av de aktivaste modertorna på bt, du är aktiv, Lite för snäll, du har varit med några gäng, varit själv delägare och är fortfarande del ägare i två gäng på bt. Du är bland de tio effektivaste gängmedlemmen för ditt gäng. Så lite på den vägen :). Beskriv din dag på och vad kan vi få ut av dina erfarenheter i spelet?
 Disconnect: Oj, det tackar jag för. :) Oj... Börjar med att logga in och kolla forumet och chatten, sen brukar det bara rulla på. :)
 NightDiscoBaby : Det låter skoj. Händer det något i forumet och i chatten då?
 Disconnect: Brukar vara en del roligt i chatten. Forumet är inte sådär jätteaktivt tyvärr. Så funderar på att se om man kan dra igång någon lek där. :)
NightDiscoBaby: Det låter ju som en bra ide. Om du skulle ute ett gäng eller en spelare till att bli veckans gäng och spelar vad ska de klara för mål? Vet frågan kan vara lite lurig men det är en fråga.
 Disconnect: Om vi börjar med spelaren... Han ska vara aktiv, gärna både i spelet och chatt, trevlig, och inte vara rädd för att fråga. Lite samma med gänget faktiskt. De ska såklart vara aktiva, men inte vara rädda för att ta in låglevlade.
 NightDiscoBaby: Låter ju jättebra. Så en sista fråga vem skulle du vilja utse för gäng och spelare? Helst gärna motivering med.
 Disconnect: Då skulle jag vilja säga MrCooper. Motiveringen är att han kommer in i spelet, in direkt i gänget, och verkligen tar sig tid att spela trots att han har mycket annat att göra. Om vi ska ta gänget då... Så säger jag Skåneland. De kom från ingenstans och placerade sig på en 6dplats. Ganska trevlig gängledare också, och rätt flitiga på rånknappen. ;)
 NightDiscoBaby: Låter som ett bra val. Ska lägga dina ord till minnet. Tack så jättemycket för jag fick en stunds intervju. Jag får önska dig en fortsatt trevlig dag och önska dig alllt gott på din välfärd på bt :)
 Disconnect: Tack detsamma! :)
********************************************************************************

Reklam:

Se vilka som lirar bt:
Bt fotoalbum

Innehåller inte bara vem vi som spelar bt utan även där lägs det upp lite guldkorn från förr. I fall man missat någon veckans profil finns där vilken vecka som vi hade veckans profil och gäng.
Det finns även info om hur man får sin ansikte upplagd på foroalbumet. Så vad säger ni ska vi klå hummerbulles betting på nogg och bli fler?
kanon kör på :).
**********************************************************************************




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar