lördag 25 maj 2013

Bt nyheterna 25 maj 2013

God eftermiddag. Värmen är här igen. Och ja har haft min son på besök så därför är det eftermiddags nyheter igen. Så var så goda:
******************************************************************************
* Det man inte vet.
* Gårdagens bästa
* Leken i forumet
*******************************************************************************

Det man inte vet.

Det du inte visste det händer..Inte första gången som min man blir chockad över vad som händer på biltjuv. Att för nån dag sen få läsa om hans bästa vän blivit fas4. Och senaste nu igår när han kom upp och såg att han tagit dubbel i rån och bästa biltjuv.

Det mesta händer när man minst anar det. Så varför inte börja läs bt nyheterna. Ta det som en vana, du hjälper oss och du hjälper även andra i spelet genom stötta deras framgångar.

Bt nyheterna försöker se över det mesta. Håller på läget, men ibland är det svårt för oss att ha koll på läget. Därför är det bara kul ifall ni spelare kan hjälpa oss när ni tar nya mål. Klättrar på stegen upp till fas4.

Känner man någon som vill bli hyllad för att den spelaren är värd en hyllning finns bt nyheterna på plats.  Ständigt online..Och skulle vi råka vara offline finns det mail: natahlie.berglund@gmail.com
*****************************************************************************

 Gårdagens bästa




**********************************************************************************

Bt leken i forumet

Leken fortsätter i forumet på Lekplatsen..Hjälp till att få 5000 inlägg. Hur det går det går till finns det i början på tråden. Så in på bt..Börja spela bt och klicka in er på forumet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar